Reply To: Our first 63 Jetfire

Home Page Forums Discussion Topics – Ask the Experts Our first 63 Jetfire Reply To: Our first 63 Jetfire

#13264
jensenracing77
Participant

More bugs to work out… I drove it about 7 miles and it turned off. It felt as if it ran out of gas. Showed 1/4 tank. I pulled the fuel bowl off and emptied it out and reinstalled it. I cranked it and it filled right up so it is not likely a supply problem. It ended up starting so I headed for home. A mile later it turned off again. Did this all the way home. The body shop had this same problem when they first got it running. I will have to dig into it deeper and figure out what is going on. When it happens it sure feels like a fuel problem and not completely sure it is not. I will try to run some tests tomorrow.

Recent Articles

Turbo System Safety Checks

Turbo System Safety Checks

The safety components of the factory designed turbo system have some interactive groups of safety "c...(read article)

Engine Front Drive Pulleys

Engine Front Drive Pulleys

The standard drive pulley has one groove. It drives the water pump/fan and alternator or generator. ...(read article)

1961-1963 F85 Car and Option Prices

1961-1963 F85 Car and Option Prices

Attached to this article is PDF file containing an extensive list of car and option pricing for 1961...(read article)

Recently Active Members

Profile picture of graytoad
Profile picture of rusty63
Profile picture of joe_padavano
Profile picture of jensenracing77
Profile picture of 62cutlassconvert

OldsJetfire Forum